Închide

Tânăr de 15 ani arestat preventiv după ce a furat bunuri de 7000 lei dintr-o grădiniță și o bicicletă dintr-o scară de bloc

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 14, 2021 0 114

Un tânăr de 15 ani din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, după ce a furat bunuri de 7.000 de lei dintr-o grădiniță și  o bicicletă din scara unui bloc.

„În fapt, în urma activităţilor de cercetare efectuate, s-a stabilit faptul că în perioada 13 martie -16 martie, tânărul de 15 ani din Câmpia Turzii ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unei grădiniţe din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv o staţie de călcat, un aspirator, un blender, un robot de bucătărie, o centrală termică, un feliator, mai multe cratiţe din inox, dar şi două truse de unelte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei. La data de 16 aprilie a.c., acesta ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc”, a informat IPJ Cluj.

Având în vedere faptul că acesta se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă schimbarea măsurii preventive după ce a fost acuzat de furt și furt calificat. Astfel, tânărul a fost arestat pereventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

sursă foto: Facebook – o bicicletă de vânzare în Cîmpia Turzii despre care proprietarul spune că nu e furată și deține acte pe ea, dar nu le dă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare