Închide

Accident între un microbuz cu pasageri și o autoutilitară pe un drum din Cluj, 4 răniți duși la spital. Șoferul microbuzului ar fi intrat pe contrasens

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 14, 2021 0 100

Accident între un microbuz cu pasageri și o autoutilitară pe un drum din Cluj, în această după-masă.

Accidentul a avut loc între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos. La fața locului au intervenit echipaje SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță. ”Echipajul SMURD a găsit la fața locului un microbuz și o autoutilitară avariate, iar zece persoane de la fața locului au solicitat consultul acestora. Dintre acestea patru persoane au fost transportate la spital, care prezentau afecțiuni ușoare la evaluarea primară”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Polițiștii sosiți la fața locului spun că accidentul a fost provocat de un șofer din comuna Vad, care se deplasa la volanul unui microbuz pe DC 177, din direcția Dej spre Calna și ajuns pe un sector de drum în curbă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Vad.

Șoferul din mașina lovită a fost rănit și transportat la spital. Trei pasageri din microbuz au fost la rândul lor transportați la spital.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare