Închide

Tânăr bătut cu bestialitate de doi bărbați în Dej. Autorii au fost prinși și riscă închisoarea

Sinteză știri locale by Catalin Suciu - apr. 05, 2018 0 243

Poliția din Dej a identificat doi bătbați care l-au lăsat inconștient pe un tânăr în fața unui local, victima având nevoie de îngrijiri medicale pentru recuparere  pentru o perioadă de 60-70 de zile. Aceștia sunt cercetați acum pentru mai multe infracțiuni și vor ajunge în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, informează dej24.ro.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 1 aprilie, în jurul orei 04:30, aflându-se în apropierea unui local public din Dej, cei doi tineri, în vârstă de 18 şi 21 de ani, din Măgoaja şi Şomcutul Mic, pe fondul unui conflict spontan au agresat un tânăr pe care l-au adus în stare de inconştienţă. În urma incidentului, persoana vătămată, un tânăr, de 20 de ani, a suferit leziuni care, conform unor concluzii preliminare, necesită pentru vindecare 65-70 de zile de îngrjiri medicale.

În cursul zilei de azi, cei doi tineri vor fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

foto: dej24.ro

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare