Închide

Un arbitru bătut pe teren în liga a patra a luat-o la fugă. Declarația oficialilor: „Nu înţeleg de ce arbitrul a început să fugă, fiindcă l-a iritat mai tare pe jucător. Până la urmă, dacă fugi de câine, el se ia după tine şi te muşcă”

Sinteză știri localeSport by Catalin Suciu - apr. 19, 2018 0 406

Fotbalul amator din România continuă să surprindă în mod neplăcut. Un meci din liga a patra, zona Sălaj, s-a lăsat cu un scandal uluitor și cu un arbitru care vrea să renunțe la meseria pe care și-a ales-o. Mai bine zis la hobby.

Vrei să te faci arbitru? E perfect. Intri direct pe sate, iar apoi, cu șansă sau pile, începi să urci în ierarhie. Odată ce-ai scăpat de liga 5 sau 4, ești pe drumul cel bun. Arbitrul Raul Horvath, din Sălaj, e pe cale să renunțe la carieră, deși e abia la început.  La ultimul meci pe care l-a condus în liga a patra,  Silvania Cehu Silvaniei – Barcău Nuşfalău, a fost luat la bătaie. Se întâmplă pe terenurile ligilor inferiaore; nu e nici primul și nici ultimul.

Un jucător pe nume Trandafir, de la Cehu Silvaniei, supărat că n-a primit o lovitură liberă la centrul terenului, a protestat și a primit cartonașul roșu. Trandafir nu s-a putut stăpâni,  l-a luat la fugă pe arbitru, l-a ajuns și l-a lovit puternic în zona gambei, scrie sportulsălăjean.ro.

Centralul și-a revenit și a condus meciul până la final, dar vrea să renunțe la fotbal să nu-l mai vadă niciodată, nici măcar la televizor. Jucătorul Trandafir a fost suspendat un an de zile. Dar declarația anului îi aparține președintelui echipei din Cehu Silvaniei, echipa lui Trandafir, și nu are nevoie de nici un alt comentariu.

„Nu înţeleg de ce arbitrul a început să fugă, fiindcă l-a iritat mai tare pe jucător. Până la urmă, dacă fugi de câine, el se ia după tine şi te muşcă…Trandafir Zoicaş a cerut un fault clar la mijlocul terenului, dar nu l-a primit. De acolo a pornit totul”

foto: sportulsalajean.ro

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare