Închide

Autorul accidentului de sâmbătă, în care doi tineri și-au pierdut viața, e cercetat în stare de libertate!

Sinteză știri locale by Catalin Suciu - apr. 02, 2018 0 995

Doi tineri, unul de 34 de ani, Rareș Sabău, și Octavian Rus, de 23 de ani, au murit într-un accident de mașină pe centura Vâlcele-Apahida, provocat de un alt șofer care-a intrat într-o depășire neregulamentară.

Potrivit reprezentanților Poliției Cluj, șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior oprit în trafic și cu ajutorul altor conducători auto.

„Un conducător auto în vârstă de 23 de ani care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Apahida pe centura de ocolire Vâlcele – Apahida a efectuat o depăşire neregulamentară trecând peste marcajul continuu longitudinal. Din partea opusă circula regulamentar un autoturism al cărui şofer a încercat să evite impactul, a tras brusc dreapta de volan, iar maşina a intrat în balans şi s-a răsturnat pe carosabil de mai multe ori. În maşină se aflau 5 persoane (…) iar cel care a provocat accidentul şi-a continuat drumul ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a precizat pentru mediafax.ro Traian Morar, purtător de cuvânt al IPJ Cluj,

ziardeapahida.ro scrie că cel vinovat de accident este cercetat în stare de libertate pentru comiterea a trei infracțiuni, ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Potrivit sursei citate, șoferul care a provocat accidentul se numește  Aras Dogukan, un cetățean turco-român, care locuiește în Cluj-Napoca. În timpul audierilor, el a declarat că nu a văzut că a provocat un grav accident de circulație și de aceea și-a continuat drumul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare