Închide

Sute de mii de fani alături de Untold

ActualitateAdministrațieFestival by Actual de Cluj - aug. 04, 2020 0 95

Peste 100.000 de mii de fani au urmărit în cele 4 zile dedicate festivalului UNTOLD, transmisiunile show-urilor în premieră ale unor artiști care au urcat în cei 5 ani pe scena principală a festivalului. Fanii au urmărit în fiecare zi pe canalul de YouTube al festivalului seturi în premieră ale unor artiști ca Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, KYGO, Don Diablo, Timmy Trumpet, John Newman și mulți alții. Pe toată perioada transmisiunii, fanii au interacționat între ei și le-au transmis mesaje emoționante artiștilor, dar și prietenilor lor din diferite colțuri ale lumii.

„Pentru seara de sâmbătă, peste 10.000 de fani ai festivalului s-au înregistrat pentru transmisiunea specială, când organizatorii au pregătit un content deosebit pentru ei. Fanii festivalului au putut urmări un set special pregătit de Danny Avila, cu cele mai difuzate piese pe mainstage-ul UNTOLD, un best of Armin van Buuren 5 ani, dar și show-ul lui Kygo din 2018 de la UNTOLD. De altfel, Armin van Buuren a postat sâmbătă, 1 august, pe pagina lui de socializare un mesaj pentru fanii lui și ai festivalului UNTOLD. Toate postările din social media de pe pagina festivalului din timpul zilelor dedicate UNTOLD au avut un reach de peste 5 milioane”, au anunțat organizatorii Untold.

Aceștia au mai transmis că emisiunea Untold – Sparks of Magic transmisă de Pro TV în 2 august a fost urmărită de peste 780.000 de români, având cea mai mare audiență TV. Emisiunea l-a avut invitat de primarul din Cluj-Napoca Emil Boc, un mare fan al festivalului, dar și artiști și participanți la edițiile precedente ale festivalului, toți povestind experiențele lor de la UNTOLD.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu