Închide

Surpriză de proporții. Buducnost, una dintre forțele lumii în handbal, a transferat o clujeancă în locul Cristinei Neagu

SportTop News by Catalin Suciu - mai 10, 2017 0 308

Cristina Neagu va evolua din vară la CSM București, cea mai bună handbalistă a lumii semnând deja contractul cu formația românească. Surpriză mare, însă: cea care o va înlocui vine de la Universitatea Cluj.

Cristina Laslo va prealua stafeta de la Cristina Neagu. Mult mai tânără și la prima experiență în străinătate, Laslo a debutat deja și la naționala României de senioare. Este percepută în lumea handbalului drept unul dintre cei mai promițători coordonatori de joc.
Cristina Laslo s-a înţeles cu Buducnost pentru un contract de 2 ani, cu drept de prelungire pe încă unul. Campioană mondială cu România U18 în urmă cu 3 ani, după ce a învins Muntenegru în semifinale, coordonatorul de joc se încadrează perfect în nou strategie gândită de Buducnost, de a promova pe scena europeană o echipă construită în jurul generaţiei 96-97.

Cristina Laslo a fost desemnată cel mai bun centru la Mondialul din 2014, trofeu pe care l-a primit şi la CM U20 din Rusia, unde România a câştigat medalia de bronz.

CITIȚI ȘI: SPECIAL Clujeanca Cristina Laslo continuă să uimească lumea handbalului. A luat bronzul la Campionatul Mondial și-a prins echipa ideală a turneului: “Trăiesc un vis!”

Viitorul handbalului românesc vine din Cluj. Povestea uneia dintre cele mai bune handbaliste din lume din generația ‘96

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.