Închide

Miriuță, mesaj tranșant pentru Becali: „Să nu-mi spună cu cine să joc!” Ce echipă va alege antrenorul în etapa care decide campioana

Sport by Catalin Suciu - mai 10, 2017 0 895

Mult în scădere de formă, demotivată, CFR-ul va merge la Viitorul lui Hagi pentru ultima rundă a sezonului. Echipa clujeană a ajuns arbitru în lupta pentru campionat și o poate face câștigătoare pe FCSB sau Dinamo, dacă va reuși să încurce Viitorul.
Vasile Miriuţă a vorbit despre acuzele de non-combat pentru unii dintre jucătorii săi şi este foarte supărat pe oficialii FCSB, cărora le transmite că au avut titlul în mână, dar l-au pierdut în două partide, cu Dinamo şi Viitorul. Antrenorul spune că vrea să învingă Viitorul pentru onoarea echipei sale şi nu-l interesează cine ia titlul.

„Nu trebuie să-mi spună dânsul (Becali-n.r.) cu cine să joc. Deac şi Omrani au jucat la fiecare meci. Va juca şi Rus, va juca şi Păun şi Nouvier şi Peteleu şi Larie şi Horj… Voi băga cea mai bună echipă pentru că, în primul rând, mă interesează să nu ne facem noi de râs. E ultimul meci şi mergem să batem la Viitorul. Aaa, că dacă Doamne fereşte, ne bate Viitorul, o să se spună că am stat “capră”, dacă batem Viitorul o să se spună Miriuţă e dinamovist şi a tras pentru Dinamo”, a spus antrenorul clujenilor.
Gomelt și Camora sunt accidentați, Tiago Lopes e suspendat, iar Traian Marc va fi pe banca de rezerve.

Cum poate arăta CFR-ul în meciul cu Viitorul:

Vâtcă – Peteleu, Horj, Larie, Al. Chiriță – L. Rus, C. Deac, Nouvier, Al. Păun – Omrani, Bud

„Noi ne vedem de treaba noastră, o vom spulbera pe CSU Craiova. Am înțeles că CFR Cluj le-a dat liber străinilor, dar va juca cu rezervele pe care le are. Să joace Deac, Omrani și cei doi fundași români cu Viitorul.”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Viitorul – CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:00.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare