Închide

Statistica: economia Clujului își revine după șocul pandemiei, 260.000 salariați în septembrie, cu sute mai mulți ca în august și cu o mie mai mulți decât în iulie

Economie by Actual de Cluj - nov. 12, 2020 0 284

Economia Clujului își revine încet după primele luni de pandemie, cel puțin aceasta arată efectivul numărului de angajați, care a crescut cu câteva sute în septembrie față de luna anterioară.
În Cluj efectivul salariaților este în septembrie de peste 260.000, arată Direcția Județeană de Statistică – pentru prima dată numărul depășește acest prag, de la debutul pandemiei, în primăvară, dar în continuare semnificativ mai mic decât la începutul anului, când numărul angajaților depășea 263.000. De asemenea, numărul e mai mare cu aproape 700 față de luna anterioară, august, și cu 1.200 mai mulți față de luna iulie.
Să semnalăm, însă, că în primele luni ale acestui an numărul angajaților din Cluj a fost de departe cel mai mare din ultimii doi ani și că în septembrie, față de aceeași perioadă a anului trecut, numărul angajaților e mai mic cu doar aproximativ 500, după cum arată datele aceleiași instituții.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare