Închide

Stanciu, prima conferință la U Cluj: „vin la un club străin, nu cunosc nici jumătate din oamenii care lucrează aici. Obiectivul e salvarea de la retrogradare!”

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 28, 2019 0 417

Daniel Stanciu, fost conducător la CFR Cluj, va conduce clubul Universitatea. Nu e glumă, Stanciu negociază de mai multe luni cu oficialii studenților și a ajuns la un consens. Stanciu va avea putere deplină în club.

Prezență pasageră la mai toate cluburile din România, unde a bifat fel și fel de funcții la o sumedenie de echipe, Daniel Stanciu spune că strategia Universității în perioada următoare este să-și formeze în iarnă un lot cu care să atace promovarea peste un an.

Obiectivul imediat este salvarea de la retrogradare. Iată câteva dintre declarațiile date de Stanciu în calitate de oficial al Universității Cluj.

„Mi s-a cerut o strategie, de asta n-am acceptat mai devreme. Mi-e foarte greu să schimb lucrurile din mers. E foarte greu ca o persoană ca are o strategie să spună că promovează imediat.  Vine la un club străin, unde nu cunoaște jumătate din oamenii care lucrează aici. Obiectivul e salvarea de la retrogradare.  Negocierile nu au fost ușoare, durează de ceva timp. Zilele trecute aceste negocieri au fost intensive. Am ajuns la un numitor comun. Am intrat în pâine. Mă interesează și obiectivele. În acest sezon, clar, ținând cont de situație, obiectivul este salvarea de la retrogradare. Din iarnă să construim o echipă cu care să abordăm promovarea în viitorul sezon.  Am destulă experiență. U e o echipă de tradiție, unde contează foarte mult tribuna, suporterii. Este echipa fanion a acestui oraș, echipa care trebuie să țină cont de ceea ce își doresc suporterii. Am fost și la Steaua și la Dinamo. Mă interesează să fac performanță, să-mi fac munca cât mai bine. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare.  N-a fost ușor să trec de la CFR la U Cluj. Am luat decizia din motive personale. I-am cerut președintelui să valideze o nouă organigramă. Partea sportivă aparține de Adrian Falub”, a spus Daniel Stanciu în cadrul unei conferințe de presă organizată de Universitatea Cluj.

Stanciu va fi numărul 1 în club, așa cum actualdecluj.ro a relatat (AICI). Președintele Radu Constantea păstrează un rol absolut decorativ.

 

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare