Închide

Sinterom scade pierderile pe semestru la un sfert de milion de lei, vrea să vândă activele nefolosite

Economie by Actual de Cluj - aug. 06, 2019 0 121

Producătorul clujean de bujii Sinterom Cluj are pierderi de patru ori mai mici în primul semestru al anului, de un sfert de milion de lei, la venituri de 6,3 milioane.

E vorba mai exact de pierderi de 246.200 lei la o cifră de afaceri de 6,3 milioane, în scădere cu 11% față de același interval de anul trecut.
Producătorul clujean de bujii și alte materiale sinterizate a avut venituri totale de 6,34 milioane în primul semestru,.”Din analiza elementelor din contul de profit și pierdere se constată o îmbunătățire a situației economico-financiare a societății”, arată compania în raportul semestrial.
Sinterom are active de 57,8 milioane de lei, în special terenul generos de pe bulevardul Muncii, 25 milioane, și construcții de 10,4 milioane. Firma are 101 angajați, în scădere față de 134 în perioada similară a anului trecut. Conducerea societății a decis între altele să vândă sau să închirieze activele neutilizate, dar și terenul pe care sunt amplasate, ca să plătească anticipat datoriile către bănci și să cofinanțeze un proiect de investiții cu fonduri europene.

SIRM-Raport Semestrial 2019 by actualdecluj on Scribd

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare