Închide

Și-au luat scandalagiu! Transferul trecut cu vederea la CFR Cluj. Are probleme temperamentale, s-a bătut de câteva ori și e fiul unui fost secretar de stat anchetat penal

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 26, 2017 0 10240

Pe 12 iulie, clubul „feroviar” anunță trei achiziții, pe Thierry Moutinho (Mallorca), Cristi Manea (Mouscron) și Adrian Rus, un portar de 23 de ani.

Cei trei sunt prezentați pe site-ul oficial al echipei și pe pagina de facebook.

Președintele Iuliu Mureșan, rămas cu un rol derizoriu în club, pur decorativ, spune că „îl asaltăm pe Dan Petrescu cu jucători. El își dă acordul pentru fiecare”.

Adrian Rus e un portar de 23 de ani, fără vreo performanță sportivă notabilă în carieră. Mai mult, el s-a ales cu 20 de etape de suspendare în 2015, când juca în liga a cincea la Recea Cristur. La vremea respectivă a urcat din teren în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse împreună cu fratele său, Ionuț Rus.

Ulterior, tot Adrian Rus a semnat cu Universitatea Cluj, anul trecut.

A stat puțin la „U” și s-a evidențiat printr-un scandal iscat în complexul studențesc Hasdeu, unde s-a luat la bătaie în octombrie 2016. A fost imediat pus pe liber de Ioan Ovidiu Sabău (DETALII)

În iulie 2017, Adrian Rus semnează cu CFR, formație care se bate la titlu în Liga 1.

Adrian Rus e unul dintre fiii lui Toma Rus, chestorul de poliție în rezervă, fost secretar de stat la ministerul de interne.  Toma Rus a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în decembrie 2006. După 15 decembrie 2006 Toma Rus a fost pus la dispoziţia Ministerului de Interne, iar mai apoi a fost avansat ca adjuct al şefului Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog. A fost urmărit penal în dosarul Piscicola, unde a fost acuzat că ar fi favorizat mai multe persoane să achiziţioneze mai multe terenuri de sub luciul apei, deşi nu aveau acest drept.

Adrian Rus

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare