Închide

Testosteron studențesc. Trei fotbaliști de la U Cluj, implicați într-o bătaie în centrul orașului. „Vă spun eu cum a fost!” Sabău se gândește să-i dea afară!

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 31, 2016 1 1859

Brian Lemac, Ionuț Cândea și Adrian Rus, toți componenți ai Universității Cluj, ar fi creat un scandal în cursul săptămânii trecute în complexul studențesc Hașdeu, anunță EVZ.ro.

„Potrivit unor informații oficiale, scandalul a pornit în prima fază între un grup de studenți, colegi de cămin cu Ionuț C. și fotbaliști. Apoi, spun polițiștii, studenții au ieșit afară din restaurant și i-au așteptat pe fotbaliști. Bătaia a continuat și în fața restaurantului, spun polițiștii. ”În cele din urmă, studenții au sunat la 112, la fața locului sosind, în scurt timp, Poliția. Ionuț C. locuiește într-un cămin studențesc”, menționează sursa citată.

Cândea și Lemac sunt titulari obișnuiți în echipa Universității, lideră în liga a IV-a, în timp ce Adi Rus nu prinde lotul. În ultima etapă disputată sâmbătă, Cândea n-a fost inclus nici în lot, însă Lemac a evoluat ca titular, marcând și patru goluri în victoria cu 10-0 obținută în fața amatorilor de la Viile Dejului.

Reprezentanții Universității n-au putut fi contactați până la ora redactării acestei știri.

Brian Lemac, atacantul implicat în scandal, povestește varianta sa.

„Am greșit în primul rând pentru că eram ieșiți la ora aia în oraș. Era în jur de 3 spre 4 dimineața, sâmbătă spre duminică. Ne-am dus să mâncăm și a început cineva să facă mișto de Cândea. Acea persoană spunea că e din galerie, că el vine la meciuri. I-am zis doar să termine pentru că tot localul râdea de Cândea. Apoi i-a zis lui Cândea ceva de părinți. Cândea i-a zis să înceteze. Ei au plecat, iar apoi ne-am mutat la o altă masă, după care ăsta care făcea mișto s-a întors și l-a lovit pe Cândea. Apoi s-a ieșit afară. Eu nu m-am băgat, Adi Rus s-a băgat să-i despartă. Noi nu ne-am bătut, Cândea s-a bătut cu acea persoană”, a explicat Lemac pentru actualdecluj.ro.

Doar că escapada celor trei îi poate costa locul în echipa Universității. Cel mai nemulțumit de incident este Ioan Ovidiu Sabău, managerul lui U Cluj. El i-a băgat în ședință și le-a transmis că e posibil inclusiv să le rezilieze contractele.

„Mi-a zis că preferă un jucător cuminte, așezat, care să dea un gol pe meci, decât să țină unul care se culcă la patru dimineața și a doua zi dă patru goluri într-un meci. Înțeleg perfect. Îmi pare rău, dar acum ce pot să ma fac?Așteptăm decizia staff-ului. Știu că se dorește cu totul altceva de la un jucător care joacă la Universitatea. Domnul Sabău e foarte supărat, e și normal să fie. Mi-am cerut scuze”, a adăugat Lemac.

Lemac este golgheterul seriei a patra din zona Cluj, având 15 goluri marcate în 10 partide de campionat.

Știre în curs de actualizare

Un comentariu

  1. practic au fost in legitima aparare. Ca si colegi trebuiau sa intervina si sa-l apere.
    In cazul asta Sabau trebuie sa le ia apararea la toti.
    Daca ii pedepseste,le face o nedreptate.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare