Închide

Ședință de Guvern luni, pentru suspendarea orelor și în școlile private. Ministrul Finanțelor anunță că școlile și grădinițele particulare pot primi mâine elevii, dar de marți se vor “bucura de același tratament cu celelalte școli”

ActualitateEducaţieSocial by Actual de Cluj - oct. 24, 2021 0 146

„Am fost anunțați că mâine, la ora 11:00, are loc o discuție în format hibrid și va fi remediată această greșeală, astfel încât și școlile private să se bucure de același tratament cu celelalte școli. Va fi o ședință scurtă, doar pentru remedierea acestei breșe și se va trimite imediat la Monitorul Oficial”, a declarat în această seară ministrul demis al Finanțelor, Dan Vîlceanu, la Digi 24.

-Edupedu.ro a scris încă din cursul zilei de duminică, citând surse politice, că premierul a convocat pentru mâine la ora 11:00 o ședință de Guvern, pentru a închide activitatea fizică și în școlile private, timp de două săptămâni, atât cât sunt închise cele de stat.

-Edupedu.ro a semnalat în premieră faptul că școlile private puteau, din punct de vedere legal, să rămână deschise și să primească elevi cu prezență fizică, deși oficialii au anunțat că din cauza pandemiei se închid toate școlile private și de stat.

Ministrul Finanțelor a declarat la Digi 24 că doar mâine, luni 25 octombrie, grădinițele și școlile private pot să îi primească fizic pe elevi la cursuri, urmând ca de marți “să se bucure de același tratament cu celelalte școli“.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Citește și 

Ministrul Educației: Școlile și grădinițele private pot chema elevii fizic la cursuri de luni / La stat elevii și copiii sunt în vacanță

Nici un comentariu

Scrie un comentariu