Închide

Se reiau lucrările de modernizare a Drumului Apusenilor, gata în proporție de 85%, stratul de asfalt a început să fie turnat

Administrație by Actual de Cluj - mart. 22, 2022 0 205

Se reiau lucrările de modernizare a Drumului Apusenilor, gata în proporție de 85%, stratul de asfalt a început să fie turnat.

După iarnă Consiliul Județean anunță că a reluat lucrările de modernizare și reabilitare la Drumul Apusenilor. ”Stadiul fizic al lucrărilor realizate până în prezent este de cca. 85%. Astfel, așternerea primului strat de asfalt este foarte aproape de finalizare, majoritatea parapeților metalici au fost montați, iar accesele la proprietăți au fost realizate în proporție de 80%. De asemenea, se lucrează la patru din cele șapte poduri prevăzute, cel din Valea Drăganului urmând a fi complet refăcut”, arată instituția.

În perioada imediat următoare se va lucra la drumurile laterale și la celelalte trei poduri, vor fi finalizate cele două straturi de asfalt, respectiv binder și strat de uzură, și vor fi executate lucrări de marcaje și semnalizare rutieră. Lucrările sunt realizate de forul administrativ județean în cadrul proiectului cu finanțare europeană ce are drept scop conectarea localităţilor din judeţele Cluj şi Bihor la Rețeaua trans-europeană de transport TEN-T.

Să mai spunem că ideea reabilitării acestui drum e veche: studiul de fezabilitate datează din 2008.

Citește și:

Drum județean de 25km din Cluj ar putea fi reabilitat cu 35,5 milioane de euro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu