Închide

Se pregătesc pârtii noi de schi în judeţul Cluj

ActualitateSinteză știri locale by Actual de Cluj - ian. 03, 2018 1 1912

Veste interesantă pentru iubitorii sporturilor de iarnă: se înmulţesc ofertele. Administratorii Pârtiei Teleski Feleacu anunţă că vor inaugura până la sfârșitul anului 2018 trei pârtii la Mărişel, scrie skipassmagazine.ro.
Pârtiile vor avea dificultăţi diferite: albastră, negră și roșie, au fost deja amenajate cu instalație de urcare și au în dotare tunuri pentru zăpadă. Lucrările ar fi deja finalizate, dar pentru ca pârtia de la Mărișel să fie dechisă până la sfârșitul lui ianuarie, mai trebuie soluționate autorizațiile pentru telescaun și sunt necesare ajustări la intalația de zăpadă artificială.
Ştirea AICI
Partia Feleacu, deschisă în acest sezon la final de decembrie, este amplasată la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfăşurându-se pe Dealul Feleacului şi are o lungime a traseului de 765 de metri, cu diferenţa de nivel de 98 m.
Tot în Cluj, doritorii mai au la dispoziţie şi pârtia de la Buscat, care se află la 12 kilometri de stațiunea Băișoara. Buscat Resort are trei pârtii, de 800, 900 și 1.300 metri.
Citeşte şi:

Se deschide sezonul de schi la Cluj

Un comentariu

Scrie un comentariu