Închide

Digi 24: Boc se apără în scandalul în care e acuzat că l-a ajutat pe Lucan. Cum răspunde

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 04, 2018 0 407

În bunu-i stil, primarul din Cluj-Napoca Emil Boc catadicsește maxim să vorbească cu ziariștii prin SMS: așa  s-a întâmplat și cu colegii de la Digi 24, care au vrut să-l întrebe cum răspunde acuzațiilor aduse de deputatul USR Emanuel Ungureanu, care l-a acuzat că l-a ajutat pe chirurgul Mihai Lucan comițând mai multe ilegalități. Primarul Clujului, Emil Boc, a răspuns jurnaliștilor Digi24 printr-un SMS și spune că contractul de cesiune pentru ridicarea clinicii private a medicului Lucan a fost aprobat înainte ca el să ocupe funcția de primar.

De asemenea, Emil Boc spune că nu a beneficiat de niciun fel de tratament preferențial din partea medicului Lucan și că a avut scurte intervenții medicale care nu au necesitat internare, atât la clinica de stat, cât și la clinica privată. În condițiile în care respectivele proceduri medicale se puteau efectua în Cluj Napoca, a considerat firesc să nu plece în strainătate, mai arată Emil Boc, citat de Digi 24.

Citește și:

Ungureanu la ieșirea de la DIICOT: Lucan a fost ajutat de Boc. “În Cluj există alți doctori care fac același lucruri că Lucan, poate că nu cu lăcomia lui Lucan… E un jaf generalizat”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu