Închide

Se deschide sezonul de schi la Cluj

Actualitate by Kristina Reştea - dec. 22, 2017 0 1266

La timp pentru vacanţa de iarnă, apar opţiuni de schi şi în apropiere de Cluj-Napoca, pentru cei care nu au deja rezervări în Franţa, Austria, Slovacia sau chiar Serbia şi Bulgaria. De azi, pârtia Teleschi Feleacu își deschide porțile pentru iubitorii de schi și snowboard, anunţă administratorii.

Partia Feleacu este amplasată la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfăşurându-se pe Dealul Feleacului şi are o lungime a traseului de 765 de metri, cu diferenţa de nivel de 98 m.

Programul pârtiei este cel cu care clujenii sunt deja obișnuiți de anul trecut, dar pentru sărbători e pregătit orar special. Astfel, pârtia va fi deschisă sâmbătă cu orar normal, urmând ca duminică, în Ajunul Crăciunului pârtia să fie disponibilă până la ora 16 (cu posibilitate de prelungire a programului). Luni, în 25 Decembrie, prima zi de Crăciun, pârtia va fi închisă, iar între 26 și 29  va avea program special. Orarul se poateconsulta pe site-ul pârtiei și pe pagina de facebook.

Prețurile din acest sezon sunt tot de 5 lei fiecare urcare, cu reduceri pentru pachete cu mai multe urcări: 45 de lei – 10 urcări, 65 de lei – 15 urcări, 80 de lei – 20 de urcări. Centrul de închirieri este deschis, pentru cei interesaţi de oferta de echipament de schi și snowboard; costul de închiriere este de 40 de lei/zi.

Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing. Cei mici se pot distra în rotondo sau se pot juca în spațiul special amenajat din cadrul parcului de distracții. A fost amenajată şi pârtia de începători. O urcare cu”baby-lift”-ul costă 2 lei. SnowPark-ul este încă în curs de amenajare și se va redeschide în cursul săptămânii viitoare, precizează administratorii. Aici accesul este permis doar cu cască de protecție și protecție de spate.

 

Se pregăteşte şi pârtia de la Băişoara, unde administratorii estimau o deschidere înainte de Crăciun. Pârtia de la Buscat se află la 12 kilometri de stațiunea Băișoara şi e deocamdată închisă. Buscat Resort are trei pârtii, de 800, 900 și 1.300 metri.

 • author photo two

  Kristina Reştea

  Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare