Închide

Schimbare de staff la CFR. Conceicao, noul tehnician al formației “feroviare”. Cine îl va ajuta în lupta pentru play-off

Sport by Catalin Suciu - dec. 05, 2015 0 258

CFR Cluj l-a ofertat pe portughezul Antonio Conceicao, cel care a mai antrenat echipa clujeană și în 2009, câștigând Cupa și Supercupa României, a anunțat stiridesport.ro.

Portughezul e liber de contract și și-a dat acordul să preia postul rămas vacant după demiterea lui Francisc Dican. Conceicao va fi ajutat în încercarea de a prinde play-off-ul de Luis Baltazar, secund al acestuia și în primul mandat în Gruia.

Reamintim, CFR Cluj a renunțat la colaborearea cu Francisc Dican și Dan Matei după remiza de vineri cu Concordia Chiajna , scor 0-0. “Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorii Feri Dican și Dănuț Matei. Dorim să le mulțumim pentru tot efortul depus într-o perioadă deloc ușoară a clubului nostru și să le urăm succes în continuare”, a fost mesajul postat pe site-ul oficial al clubului.
După 21 de etape jucate, CFR ocupă locul 9 , având 23 de puncte. Locul 6, ultimul care asigură participarea în play-off, e ocupat de ASA Târgu Mureș, care are 28 de puncte și un joc mai puțin.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu