Închide

CFR, un nou meci dezamăgitor în Liga 1. Dican e ca și demis!

Sport by Catalin Suciu - dec. 05, 2015 0 163

O lună de zile a trecut de când formația clujeană n-a mai învins pe nimeni. În acest interval s-au jucat cinci partide, iar feroviarii au obținut doar trei puncte.

Ceferiștii sperau să întrerupă seria rezultatelor negative la meciul cu Chiajna de vineri, dar , încă o dată, fotbalul pare o nouțiune abstractă în Gruia. Lipsiți total de inspirație, fotbaliștii lui Dican au avut și noroc la șutul lui Vali Lazăr, mijlcoașul Chiajnei lovind bara (12). În prima parte, CFR-ul n-a contat deloc, s-a apropiat puțin și deloc periculos de poarta lui Matache, evoluția echipei fiind taxată și de public. Mai mult, președintele clubului a vizitat echipa la vestiare, semn că n-a gustat nici el jocul slab.
Șocul mult așteptat n-a venit nici în partea secundă, meciul terminându-se la egalitate, 0-0. Play-off-ul e tot mai departe, iar răbdarea oficialilor a depășit limita maxim admisă. Dican e ca și plecat din Gruia!

1 noiembrie
E data la care CFR a obținut ultimul succes în Liga 1. Se întâmpla în etapa a 16-a, în fața Stelei, scor 2-0

Ultimele cinci rezultate:

2-2 cu Voluntari (deplasare)
0-0 cu CSMS Iași (acasă)
0-1 cu FC Petrolul (deplasare)
1-2 cu Pandurii (acasă)
0-0 cu Chiajna (acasă)

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu