Închide

Scapă de faliment! “U” își plătește un fost jucător și se înscrie în liga a doua

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 02, 2015 0 1262

Reprezentanții legali ai fotbalistului Steven Joel Pele, care a activat la Universitatea în perioada 2010-2012, au solicitat falimentul în formă generală, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Botoșani.

Francezul a plecat cu restanțe de la club, după deschiderea procedurii de insolvență a fost înscris la masa credală , dar ultima rată trimestrială în valoare de 7198 de lei nu i-a fost achitată din lipsă de fonduri. Termenul de judecată fixat este pe 9 iulie, însă reprezentanții Universității susțin că problema va fi rezolvată în zilele următoare.

“Nu intrăm în faliment și din ce-am discutat cu doamna Anastasescu (n.r.- administrator judiciar ) Pele va fi plătit. Ne înscriem în Liga a II-a, antrenorii rămân și vom face o echipă din cei care mai au contracte și din jucătorii împrumutați, plus câțiva copii de la centru de copii și juniori. Acum încercăm să atragem fonduri”, a afirmat George Walter, fiul fostului finanțator.
Acesta ar putea ocupa o funcție de conducere în noul sezon în Liga a II-a.

CITEȘTE ȘI : DOCUMENT S-a cerut falimentul în formă generală la “U” Cluj!

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.