Închide

DOCUMENT S-a cerut falimentul în formă generală la “U” Cluj!

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 09, 2015 3 1777

Universitatea a retrogradat și are nevoie urgentă de bani.

Cu întârizeri de plăți către tabelul creditorilor, “U” Cluj s-a trezit cu prima solicitare de faliment.
Reprezentanții legali ai fotbalistului Steven Joel Pele, care a activat la Universitatea în perioada 2010-2012, au solicitat falimentul în formă generală, dosarul fiind înregistrat deja la Tribunalul Botoșani. Francezul a plecat cu restanțe de la club, după deschiderea procedurii de insolvență a fost înscris la masa credală , dar ultima rată trimestrială în valoare de 7198 de lei nu i-a fost achitată din lipsă de fonduri.

Termenul de judecată fixat este pe 9 iulie!

CerereFaliment

CereFaliment2 Cererefaliment3 cererefaliment4

Este de așteptat ca în perioada următoare clubul să se confrunte și cu alte solicitări de deschidere a procedurii de faliment. În acest moment, Universitatea are nevoie urgentă de aproximativ 500.000 de euro pentru a rămâne în viață, pentru a-și achita cheltuielile curente și cele scandente din planul de reorganizare.

3 comentarii

  1. Praful se alege de clubul asta… Asta e viata: semeni vant, culegi furtuna…
    Dintotdeauna clubul asta a fost unul in jurul caruia s-au invartit numai interese, furaciuni si smecherii, in ciuda legendelor care circula despre romanism, studentime si alte „facaturi” care dau bine la prostime…
    Bravo baieti, ati reusit ! Oricum, cineva trebuia sa stinga lumina…

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare