Închide

(Update) Șantiere a la Cluj: drumurile noastre poate… se vor întâlni vreodată?

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 02, 2015 0 578

Această fotografie, surprinsă în 1 octombrie 2015 pe strada Mărginașă din municipiul Cluj-Napoca, a fost transmisă redacției Actualdecluj.ro de către un cititor.

Cu următorul „comentariu”:

„La o licitație pentru un tunel, participă americanii, japonezii și românii. Americanii: Noi începem să săpăm din ambele capete în acelasi timp și, cu ajutorul tehnologiei noastre, ne vom întâlni la mijloc, cu o eroare de maxim 2 mm. Japonezii: Noi o sa procedăm la fel ca americanii, numai că tehnologia noastra mai avansată ne permite să ne întâlnim cu o eroare de maxim 0,5 mm. Românii: Noi începem să săpăm din ambele capete și dacă ne întâlnim bine, daca nu – o să aveți două tunele”.

Bancul deja celebru se aplică, se pare, și pe încercatele străzi ale municipiului Cluj-Napoca. „Dacă ar fi controlați cum trebuie, muncitorii și cei responsabili de șantier nu și-ar permite să facă asemenea erori. Ca să nu mai vorbim că tot orașul e spart de luni de zile și arată ca un sat din lumea a III-a”, a mai comentat clujeanul.

Pe de altă parte, primarul Emil Boc face periodic vizite de șantier și „raportează” chiar pe rețeaua de socializare Facebook progresele lucrărilor, care trebuie să avanseze rapid până la final de an, pentru ca orașul să nu piardă banii europeni obținuți.

Edilul a anunțat că din acest weekend vom circula pe două straturi de asfalt pe strada Moților. Ultimul strat de asfalt va fi turnat, după cum a spus edilul, până la finalul anului, posibil în luna octombrie. Până atunci vor continua și lucrările la trotuare, la rețeaua de iluminat și la pistele de biciclete. Ceea ce a uitat primarul să spună este că trotuarele de pe Moților sunt cu adevărat o provocare pentru clujeni. Pentru că, uneori, ele nu se întâlnesc. Dovadă lucrarea de artă de pe Moților colt cu strada Mărginașă unde constructorii de la Viarom au făcut o lucrare cu adevărat de artă…

Rămâne întrebarea lui Dan Spătaru: drumurile noastre… se vor întâlni vreodată?

UPDATE, 3 octombrie: 

Am primit această imagine, din partea reprezentantilor primăriei. Titlul este următorul: „Corelarea” (din 2 octombrie)

strada

Kristina REȘTEA, Luminița SILEA

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare