Închide

Concertul Pink Martini se mută la Casa de Cultură a Studenților. Nu e suficient public pentru Sala Polivalentă

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 02, 2015 0 724

Concertul Pink Martini, programat pentru luni (5 octombrie) la Sala Polivalentă se mută la Casa de Cultură a Studenţilor, au anunțat organizatorii. Motivul principal ar fi interesul scăzut din partea publicului pentru concertul din Cluj-Napoca, dar şi pentru ca evenimentul să se poată desfăşura în condiţii optime.

„Pentru că publicul care nu a aflat de modificarea locaţiei concertului să aibă timp suficient să ajungă la Casa de Cultură a Studenţilor, evenimentul nu va mai fi deschis cu Zoli Toth Project şi va începe la ora 20.30 cu Pink Martini”, au mai precizat organizatorii de la Phoenix Entertainment. Biletele disponibile au următoarele prețuri: la categoria VIP – 250 de lei, la categoria Premium – 210 lei, la categoria I – 190 de lei, la categoria a II-a – 170 de lei şi la categoria a III-a – 140 de lei.

„Pink Martini ne invită într-o călătorie muzicală în care vom putea trăi vibrațiile unor piese devenite deja clasice, dar și a unora extrase de pe cel mai recent album, al optulea din carieră, “Dream a little dream”. Din setlist nu va lipsi nici “Până când nu te iubeam”, piesa preluată de către grupul american de la legenda noastră autohtonă, Maria Tănase”, precizează organizatorii.

Acordurile de jazz, pop, muzica clasică și latino vor ajunge cu un show și la Cluj, cu cei 15 muzicieni deja apreciați, printre care se numără și Sofia, Melania, Armanda și August Von Trapp, descendenții lui Captain și ai Mariei von Trapp (din versiunea originală The Sound of Music ce datează din 1965).

Pink Martini a luat ființă în 1994 în Oregon, la inițiativa pianistului Thomas Lauderdale care, la scurt timp, a cooptat-o pe China Forbes. Pink Martini nu se sfiește să experimenteze noi “rețete” compoziționale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare