Închide

S-au redeschis Băile Figa

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 15, 2021 0 549

Staţiunea Băile Figa din judeţul Bistriţa-Năsăud, aflată în administrarea Primăriei oraşului Beclean, s-a deschis oficial din 15 iunie.

Au fost construite piste pentru biciclete pe o lungime de 10 kilometri, iar de la 1 iulie vor deveni operaţionale autobuze electrice achiziţionate printr-un proiect cu fonduri europene care vor deservi obiectivul.

Administrația are în pregătire și un centru recreativ din fonduri europene– cu bazine de înot, un bazin cu apă sărată, facilităţi pentru tratament fizioterapeutic şi de petrecere a timpului liber (sală de bowling, sală de fitness, sală de gimnastică) – care va permite ca staţiunea să funcţioneze permanent. Oficialii au estimat că anul acesta ar putea fi ultimul în care sezonul la băi se închide în luna septembrie.

Intrarea costă 15 lei în cursul săptămânii iar la final de săptămână, tariful este dublu. Complexul balnear Băile Figa a fost inaugurat în 25 iunie 2010, fiind construit cu ajutorul unor fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene (fonduri PHARE). Staţiunea se întinde pe 15 hectare, este aşezată într-o depresiune înconjurată de păduri, la doar 3 km de oraşul Beclean.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare