Închide

Reacția oficială a companiei de gaz după explozia din Grigorescu

Actual de Cluj by Catalin Suciu - feb. 22, 2016 0 440

E.ON Gaz susține că în urma unor cercetări inițiale, ar rezulta că deflagrația de dumunică, de pe strada Fântânele, ar fi survenit în urma unor probleme la instalația interioară de gaz. Adică, în traducere, vina nu-i aparține.

Potrivit reprezentanților companiei de gaz, dispeceratul afost anunțat duminică dimineața, în jurul orei 06:30 , despre explozia de la parterul unui bloc de pe strada Fântânele, nr.63.

„Echipa de intervenţii s-a deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a lua măsurile de siguranţă care se impun. În urma verificărilor efectuate la reţeaua de distribuţie stradală nu au fost detectate scăpări de gaz. Conform primelor cercetări efectuate în imobilul în care a avut loc explozia, cel mai probabil aceasta s-a produs urmare a unei acumulări de gaz la instalaţia interioară. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor şi a cauzelor care au dus la acest incident. Din raţiuni de siguranţă, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale a întregului bloc. Pe parcursul zilei de ieri a fost reluată alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii aflaţi la domiciliu, conform normelor de siguranţă din domeniu”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Reamintim, duminică dimineața, un apartament de pe strada Fântânele, din cartierul Grigorescu, a explodat în jurul orei 06:30. În urma deflagrației, o tânără de 21 de ani, chiriașă a imobilului, a fost transportată în stare foarte gravă la Spitalul de Urgență Cluj, fiind trimisă ulterior la București.

Explozie într-un bloc din cartierul Grigorescu. O tânără e în stare gravă în spital

Primarul Boc, la locul deflagrației. “Victima are 21 de ani, e studentă”. Proprietara imobilului a făcut sesizări pentru scurgeri de gaz de mai mult timp

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare