Închide

Rămâi în Cluj de Revelion? De ce restricții de circulație trebuie să ții cont în centrul orașului

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 29, 2015 0 313

Dacă rămâi în Cluj de Revelion, află că mai multe străzi din centru vor fi închise circulației mașinilor, din cauza evenimentelor organizate în noaptea dintre ani.

Astfel, în parcarea cu plată de pe latura de est a pieței Unirii va fi restricționat accesul încă de mâine dimineață la ora 7 și până vineri 1 ianuarie la ora 10. Latura de vest a pieței va fi și ea închisă joi, în ultima zi din an – de la ora 6 dimineața, și se redeschide vineri la ora 10. Parcarea cu barieră din piața Unirii va fi închisă de mâine la ora 22 până vineri la ora 10. Strada Napoca, bulevardul Eroilor și strada Universității sunt închise și ele joi seară, de la ora 21 timp de câteva ore, până la ora 1 dimineața.

Și strada Regele Ferdinand e supusă acestor restricții, pe sensul de mers spre bulevardul 21 Decembrie: pe acest sens de circulație traficul va fi închis, în vreme ce traficul de pe bulevardul 21 Decembrie 1989 va fi deviat pe strada Regele Ferdinand de la intersecție cu Piața Unirii vineri 1 ianuarie 20 de minute, după miezul nopții. „Facem un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere şi să se conformeze acestor restricţii de circulaţie”, transmite Primăria.

Citește ce poți face în Cluj-Napoca, de Revelion:

Sute de sticle de șampanie gratis în centrul Clujului, de Anul Nou. Ce ți se pregătește de Revelion

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare