Închide

Sute de sticle de șampanie gratis în centrul Clujului, de Anul Nou. Ce ți se pregătește de Revelion

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 23, 2015 0 370

Sute de sticle de șampanie sunt distribuite de Revelion în centrul Clujului, de către Primărie – puteți trece în noul an chiar în piața din centrul orașului, unde vi se pregătesc concerte, artificii și un spectacol de lumini.

Primul concert e programat în piață la ora 21.30, când pe scenă urcă artista folk Magda Puskas. După o jumătate de oră aceasta predă scena trupei Semnal M, pentru ca la ora 23 concertul să fie preluat de Vița de Vie.

La miezul nopții clujenii prezenți în piață se vor putea bucura de un spectacol de lumini și artificii, dar și de cele 700 de sticle de șampanie distribuite de Primărie.
După spectacolul de artificii și lumini, de la ora 00.15, pe scenă urcă Aldo&Tzika Sax Orchestra. Căsuţele amplasate în cadrul Târgului de Crăciun din  Piaţa Unirii vor fi deschise și de Revelion. De aici, clujenii vor avea ocazia să-şi cumpere produse de sezon – migdale şi nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorţişoară, dar și produse tradiționale ori hand-made și produse gastronomice.

Să mai spunem că în 31 decembrie accesul pe patinoarul din piața Unirii e gratuit, inclusiv la cumpăna dintr ani – astfel, puteți intra gratuit pe patinoar la orele 10, 12, 18, 20 și 22.30.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu