Închide

Promisiunea lui Max: „Dacă rămân în România o fac numai la Universitatea. Orașul și fanii mi-au rămas în suflet”

Recomandarea redacțieiSport by Catalin Suciu - mai 19, 2014 0 270

Mijlocașul se află la final de contract cu Universitatea și va avea o discuție cu conducerea în această săptămână în privința viitorului său.

MAX NICU

Max Nicu e tentat să evolueze din nou în străinătate, în Germania, mai aproape de familie. Totuși, fotbalistul face o promisiune. „Dacă rămân în România, o fac numai la Universitatea”, a povestit jucătorul pentru actualdecluj.ro.
Neamțul sosit la ”U” spune că n-ar da Clujul pe nici un alt oraș din țară și are un mesaj și pentru suporteri. „Ei pot să stea liniștiți. Nu voi evolua la o altă echipă din campionatul României. M-am atașat foarte mult și de suporteri, mă simt iubit în Cluj și le mulțumesc tuturor fanilor pentru atașamentul pe care mi l-au arătat. Atât mie cât și colegilor. Suporterii Universității sunt vocali, sunt pătimași și te fac să dai totul pe teren. Clujul e un oraș european. Am trăit în Germania, sunt umblat prin Europa, iar acest oraș rivalizează cu orice zonă civilizată. Lumea e la fel. Eu nu aș da Clujul pe nici un alt oraș din România”,  a mai spus Nicu.
Jucătorul își încheie angajamentul la finalul acestui campionat. El nu va evolua în ultimul meci cu Pandurii Târgu Jiu, nefiind refăcut după o accidentare.  Partida se va disputa marți  de la ora 18:15 și va fi transmisă în direct pe Digisport.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare