Închide

Jucătorii CFR-ului sunt la mare căutare. „Sper să mai luăm câțiva din Cluj. Au valoare”

Sport by Catalin Suciu - mai 19, 2014 1 560

ASA Târgu Mureș vrea să le prelungească contractele lui Hora, Sepsi și Voiculeț, împrumutați de la CFR Cluj până la finalul campionatului. În afară de aceștia, echipa lui Falub mai vrea câțiva fotbaliști din Gruia.

 

foto: uefa.com

foto: uefa.com

ASA este ca și promovată în Liga 1. Dacă o va învinge pe CSM Râmnicu Vâlcea în etapa următoare va obține și matematic accederea în primul eșalon. Conducerea clubului își face deja planuri pentru consolidarea unui lot valoros cu care să reziste în Liga 1 și primul pas este să le prelungească contractele lui Hora, Sepsi și Voiculeț. Cei trei au fost cedați temporar, până la vară, de CFR ,însă ei ar trebui să revină la Cluj. „Ei se simt foarte bine la noi și vreau să-i mai ținem măcar un sezon. Cred că și CFR-ul este de acord. Vom vedea ce vom face exact după finalul acestui sezon. Suntem aproape promovați, dar când vom fi și matematic ne vom face planurile. Dar ideea principală asta este, să le prelungim celor trei contractele. Mi-ar mai plăcea și sper să mai luăm fotbaliști de la CFR, au valoare. Dar acum e devreme să discutăm de asta”, a declarat pentru actualdecluj.ro managerul lui ASA , Daniel Stanciu.

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.