Închide

Program britanic de studii la Cluj, la generația II de cursanți de afaceri

Economie by Actual de Cluj - ian. 22, 2016 0 213

Programul britanic de studii de afaceri Executive Master of Business Administration începe o nouă serie de cursuri la finalul lunii februarie. Programul a fost lansat prin colaborarea dintre reprezentanţi ai mediului universitar şi ai celui de business – Universitatea Babeș-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania și Electrogrup. Persoanele care doresc să studieze în Cluj-Napoca la EMBA University of Hulll se pot înscrie până în data de 17 februarie. Cei admişi până acum în a doua generație de cursanți la EMBA University of Hull lucrează în inginerie, banking, brokeraj, IT, medicină, resurse umane, telecomunicații, iar media de vârstă este de 34 de ani.

Școala de business se desfăşoară pe parcursul a doi ani, iar cursurile sunt organizate pe 12 module, dintre care unul are loc în Marea Britanie. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull. EMBA-ul este acreditat de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). “Programul este recunoscut la nivel global, iar cursurile sunt predate de profesori din Marea Britanie în Cluj-Napoca”, a precizat Andrew Taylor, director al Programului EMBA. Cursurile EMBA University of Hull sunt susţinute de profesori de la University of Hull şi sunt organizate la Universitatea Babeş-Bolyai. Curricula, materialul didactic, stilul de predare şi de examinare sunt ale şcolilor de business University of Hull. Primele cursuri la EMBA University of Hull au început în februarie 2015.

Cerințe pentru înscriere la EMBA University of Hull:

  • minim trei ani de experienţă;
  • rezultate foarte bune la licenţă;
  • atestat de limba engleză, susţinut la Centrul Lingua sau atestat de limba engleză IELTS.

Vezi și:

Managerii din Cluj vor afaceri cu accent british: oameni din sectorul financiar, Energie și IT au intrat într-un program britanic de studii de business

Nici un comentariu

Scrie un comentariu