Închide

Probleme cu fișierele pierdute pe Mac? Iată soluția!

ActualitateIT by Actual de Cluj - mart. 29, 2019 0 79

(P)
EaseUS Data Recovery Wizard for Mac este un software profesional de recuperare a datelor.  Acesta este capabil de o scanare foarte rapida, precum si de o recuperare eficienta a fisierelor si documentelor. Un aspect foarte important este legat de faptul ca, odata ce scanarea rapida a fost terminata, incepe o alta scanare mult mai aprofundata, astfel incat sa poata identifica tot ceea ce a fost sters recent.

De asemenea, utilizand EaseUS Data Recovery Wizard for Mac, se vor recupera fisierele formatate, inaccesibile si bine ascunse, fara a mai fi nevoie de suprascrierea datelor si fara a exista vreun risc ca datele recuperate sa fie deteriorate.

Pentru a utiliza acest software trebuie urmati 3 pasi foarte simpli si anume: specificarea locatiei in care au fost fisierele sterse, scanarea – necesara pentru a depista fisierele cautate si, evident, recuperarea datelor. Ai la dispozitie optiunea de ai selecta strict fisierele pe care le doresti inapoi.

Toti acesti pasi sunt prezentati in detaliu si pe site, insa, avand in vedere cat de usor de utilizat este acest software, nu cred ca veti avea nevoie de foarte multe detalii, datorita interfetei simple, prietenoase si foarte usor de utilizat.

EaseUS Data Recovery Wizard for Mac poate fi utilizat pentru urmatoarele versiuni ale sistemului de operare:

  • macOS 10.14(Mojave)
  • macOS 10.13 (High Sierra)
  • macOS 10.12 (Sierra)
  • Mac OS X 10.11 (El Capitan)
  • Mac OS X 10.9 (Mavericks)
  • Mac OS X 10.8 (Mountain Lion)
  • Mac OS X 10.7 (Lion)
  • Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)

Puteti apela cu toata increderea la cel mai bun software gratuit de recuperare de date pentru Mac. In doar cateva minute, din cateva click-uri, fie ca este vorba de fotografii, videoclipuri, fisiere muzicale, email-uri si diverse documente, veti recupera fisierele intacte si in deplina siguranta, fara a fi nevoie de prea multe cunostiinte IT.

Dupa parerea mea, EaseEU Data Recovery Wizard for Mac, reprezinta cea mai buna solutie pentru recuperarea datelor pierdute, indiferent de cauza, fie ca este vorba de o stergere accidentala, defectarea hard-ului, atacul virusilor si asa mai departe.

Fie ca un calculator este utilizat in scop personal sau face parte din aparatura unei companii, trebuie sa aveti la indemana un program bun pentru recuperarea datelor, pentru a putea evita astfel situatii neplacute, cum ar fi pierderea fisierelor de care depinde munca ta pe toata ziua respectiva.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu