Închide

Principala țintă a CFR-ului pe piața transferurilor: “Vreau să vin, ar fi un pas mare pentru mine”

Actual de ClujSport by Catalin Suciu - iun. 09, 2014 0 249

Fundașul dorit de Miriuță în Gruia este nerăbdător să îmbrace tricoul “feroviarilor”.

Andrei Marc -  foto ziarceahlaul.ro

Andrei Marc – foto ziarceahlaul.ro

Andrei Marc (21 de ani) e considerat unul dintre cei mai valoroși fundași centrali din România. Fotbalistul a evoluat constant la Ceahlăul Piatra Neamț, dar vrea să se transfere la CFR, unde este dorit de Vasile Miriuță, fostul său antrenor. Cele două cluburi au demarat negocierile, dar deocamdată nu s-a ajuns la o înțelegere în privința sumei de transfer.

“Eu am discutat de multe ori cu antrenorul CFR-ului, am o relație specială cu Vasile Miriuță și normal că-mi doresc să joc la Cluj. Ar fi un pas mare pentru mine și sper să se înțeleagă cluburile. Aș juca în Europa, aș juca la CFR, îmi doresc foarte mult asta. Cu cei din conducerea Ceahlăului nu am discutat în ultima vreme, știu doar că deocamdată nu s-au înțeles cluburile”, a spus Marc pentru actualdecluj.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.