Închide

Dorit de „U” Cluj, un mijlocaș muntenegrean de mare perspectivă a semnat cu o forță din Balcani

Sport by Catalin Suciu - iun. 09, 2014 0 248

Muntenegreanul Darko Zoric (20 de ani) a fost curtat de “U” Cluj în luna ianuarie și era așteptat la antrenamentele lui Mihai Teja. Între timp, fotbalistul s-a transferat la un nume mare din Grecia.

ZORIC

Mijlocașul ofensiv trebuia să devină liber de contract la începutul anului, dar nu a reușit să-și mai rupă înțelegerea cu Celik Niksic , din Muntenegru. Zoric a și negociat cu Universitatea, și-a dat acordul să evolueze pentru echipa clujeană, dar n-a mai ajuns la Cluj.

“E un fotbalist foarte talentat, am discutat cu el, cu agenții lui, dar nu prea avem cum să-l aducem. Are o situație destul de dificilă”, a spus Vlad Munteanu la începutul anului.

Zoric a rămas în Muntenegru, a jucat 27 de partide și a marcat 10 goluri, iar din această vară s-a transferat la AEK Atena, în Grecia.  Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, de la Sky Sports, Zoric s-a aflat în atenţia lui Inter Milano, dar şi a vicecampioanei Europei, Borussia Dortmund. Di Marzio, unul dintre cei mai importanţi specialişti din Peninsulă în materie de transferuri, susţine că fotbalistul muntenegrean a fost remarcat de Jurgen Klopp în partidele echipei naţionale de tineret, cu România (3-2) şi Germania (1-1). Contra românilor, Zoric a reuşit să marcheze golul trei al echipei sale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.