Închide

Delahoya se mută înapoi în Hoia. Care sunt artiștii anunțați

Actual de ClujActualitate by Actual de Cluj - iun. 09, 2014 0 233

Festivalul clujean Delahoya ajunge în acest an la ediția cu numărul 18, ocazie cu care se întoarce în locul în care a început totul: Pădurea Hoia. Organizatorii au anunțat până acum o parte din headlineri – Luigi Madonna, Funkanomics, Mr Goju, Michael Placke sau Danny Murano – iar acum anunță că vin la festival trei alți artiști.

Dj Vadim este un veteran al scenei electronice, produce muzică de peste 20 de ani.  Daddy Vad este headliner la scena outdoor, pe 5 iulie, în Pădurea Hoia.

Unul dintre pionierii muzicii electronice din România, Horace Dan D si CRS (Cluj Raving Society) sunt organizatorii Delahoya încă de la începuturi. Au organizat și alte evenimente naționale precum Delahoya, Transilvanian Summit sau DJ’s Gathering. E programat în 5 iulie la scena techno/house, în Hoia.

NDJ este un DJ/turntablist clujean care mixează în prima seară Delahoya, pe 4 Iulie, în Club Shelter.

Roberth mixează de la 20 de ani, iar de 4 ani a trecut și la producția de piese proprii. A fost remarcat de Horace Dan D care l-a luat sub aripa labelului său, Skills Records, acum având șansa să mixeze la Delahoya, pe 4 iulie, în Club Shelter.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags