Închide

Primul festival dedicat tehnologiei, de la Cluj, se extinde în Iași și Timișoara. Când e programată ediția din 2017 de la Cluj

Educaţie by Actual de Cluj - aug. 10, 2017 0 322

Primul festival din Ardeal dedicat tehnologiei, ce a avut loc în toamnă la Cluj, se extinde în acest an și la Iași și Timișoara.

La prima ediție din toamnă de la Cluj numărul participanților a ajuns la 3.200 de participanți și 25.000 de vizitatori, iar în acest an TechFest se extinde în 9 octombrie la Timișoara, în 19 noiembrie la Iași și între ele, în 27 octombrie, la Cluj. Fiecare durează o săptămână și include conferințe, expoziții, forumuri, competiții și ateliere. „Reacțiile pe care le-am primit după ediția-pilot de la Cluj din partea mediului IT, de business, al administrației și din partea publicului larg ne-au încurajat să dezvoltăm acest concept în premieră în țara noastră. Am ales Iașiul și Timișoara deoarece, la fel cu Clujul, sunt importante orașe universitare, efervescente, cu comunități pasionate de tehnologie și inovație”, spune organizatorul Cristian Dascălu.

Citește cum a fost la ediția de anul trecut de la Cluj:

Din Elveţia în România, pentru un start-up în IT. Co-fondator de companie premiată: “A fost una dintre cele mai bune decizii ale vieţii mele”

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu