Închide

Primul festival al Sportului, la Cluj. Zeci de evenimente pe durata a patru zile în mai multe locații centrale

Actualitate by Catalin Suciu - iun. 12, 2018 0 546

Zeci de evenimente sportive la primul Festival al Sportului din Cluj, în perioada 14-17 iunie, între care și două meciuri demonstrative.

Vineri, ora 17:30, Sala Polivalentă va găzdui meciul de tenis dintre România vs World. Andrei Pavel, Florin Mergea și Adrian Ungur le vor ține piept lui Goran Ivanisevici și fraților Bryan.
Sâmbătă, ora 19, pe stadionul Cluj Arena Generația de Aur a României va întâlni o selecționată a Barcelonei.
Peste 20 de discipline sportive vor putea fi urmărite pe durata festivalului în Parcul Central – Parcul de Copii de lângă Cluj Arena – Parcul Hotel Sport – Cluj Arena – Sala Polivalentă – Platoul Sălii Polivalente și Parcul Iuliu Hațieganu. Pe parcursul evenimentului vor fi difuzate pe mai multe ecrane și meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare