Închide

Militar din Cluj, dat dispărut în Constanţa. A fost văzut pe plaja din Corbu

Actualitate by Catalin Suciu - iun. 12, 2018 0 548

Un militar în vârstă de 48 de ani din judeţul Cluj este căutat de poliţiştii constănţeni după ce ar fi dispărut, el fiind văzut ultima oară pe plaja din Corbu, duminică după-amiază.

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii au fost anunţaţi luni, de faptul că un bărbat de 48 de ani din judeţul Cluj ar fi dispărut în judeţul Constanţa. El a fost văzut ultima oară duminică seara în timp ce se afla pe plaja din Corbu, transmite mediafax.ro.

Deocamdată nu se ştie dacă bărbatul a intrat sau nu în mare. Pentru că nu a mai răspuns la telefon, apropiaţii săi au decis să îi anunţe dispariţia. Poliţiştii din comuna Corbu au început verificările în acest caz.

Bărbatul este militar la unitate din judeţul Cluj, în această perioadă este detaşat la unitatea militară din Corbu, iar duminică se afla în permisie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.