Închide

Avocatul Poporului investighează incidentul de la Liceul pentru Deficienți de Auz din Cluj, posibilă încălcare a Constituției

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 11, 2018 0 165

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va efectua o anchetă în legătură cu incidentul de la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, în care o elevă ar fi fost agresată de o angajată, anunță instituția.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va efectua o anchetă în legătură cu incidentul de la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, în care o elevă ar fi fost agresată de o angajată. Sesizarea din oficiu şi ancheta vizează posibila încălcare Constituției privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică, protecţia copiilor şi a tinerilor şi protecţia persoanelor cu handicap, după cum precizează Avocatul Poporului. Aceasta, după ce presa a semnalat azi un incident violent, duminică seară, la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, unde o elevă de la internat a fost lovită cu pumnii şi ameninţată de o angajată. Totul a fost filmat de un alt elev. Eleva ar fi fost bătută de către o îngrijitoare care îi supraveghea pe copii pe timpul nopţii, fiind lovită repetat cu pumnul în faţă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu