Închide

Primăria închide circulația pe strada Uliului pentru a face foraje/Riveranii au sesizat că strada e plină de crăpături și a început să o ia la vale

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 31, 2023 0 432

Circulația auto va fi restricționată pe strada Uliului din cartierul Grigorescu, luni, 3 aprilie, între orele 9.00-17.00, a anunțat Primăria Cluj. Măsura a fost impusă, după cum a arătat instituția, pentru a facilita efectuarea unor foraje pe această stradă, în vederea efectuării unei experize tehnice privind stabilitatea arterei.

Pe grupul Clujul Civic, riverani au arătat, în luna martie, faptul că pe această stradă au apărut fosrte multe crăputuri dar și că bordurile montatea au început la propriu să o ia la vale. Oamenii au sesizat și Primăria asupra situației și au trimis și fotografii care sintetizează situația din teren.

Sursa: Facebook

Sursa: Facebook

 

Sursa: Facebook

Pe grupul Clujul Civic, clujenii au scris că sunt convinși că circulația pe arteră se derulează și așa cu dificultate, având în vedere lățimea variabilă a drumului dar și șantierele aiurorizate care generează trafic greu suplimentar pentru zonă.

sursă foto: Facebook/Ion Frunză

Nici un comentariu

Scrie un comentariu