Închide

Primăria Florești plănuiește să facă economii la energie și anunță că luminițele de sărbători nu vor fi la fel ca în anii trecuți

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - sept. 22, 2022 0 61

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că vor fi făcute economii la energia electrică în localitate iar iluminatul de sărbători va fi mult diminuat iarna aceasta.

”Este o întreagă discuție în cazul în care lucrurile nu arată bine și se pare că așa va fi, nu o să insistăm pe un iluminat public de sărbători așa cum era în alți ani. Mi se pare o povară pentru cetățenii Floreștiului, chiar dacă luminile ne bucură, ne încântă de sărbători. Vom face în așa fel încât să simțim că aceste sărbători sunt prezente, chiar în aceste condiții austeritate și de criză mondială din cauza războiului din Ucraina. După cum arată situația în acest moment, nu este vorba doar de luminile de sărbători. Va fi nevoie de economie la tot ce înseamnă energie. Din fericire pentru noi am început deja din clădirea Primăriei unde am schimbat toate becurile, sunt pe LED, am redus consumul cu 45%. Tot ce a însemnat consumator mare a fost înlocuit cu un consumator mai mic. Trebuie să fim mult mai atenți”, a declarat primarul Bogdan Pivariu, la Ziua Live.

Anul trecut, media națională a publicat un top al cheltuielilor pe care administrațiile locale din țară le-au făcut pentru iluminatul de sărbători. Comuna Florești era pe primele locuri na nivel național cu suma de 378.000 lei.

sursă foto: stiridecluj.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu