Închide

Primăria Cluj: doar câteva zile pentru proiecte de bugetare participativă

Administrație by Actual de Cluj - aug. 07, 2019 0 80

Doar câteva zile au mai rămas în care pot fi depuse proiecte de bugetare participativă în Cluj-Napoca, anunță Primăria. Mai exact, doar până duminică.

Înscrierea proiectelor se încheie duminică 11 august la miezul nopții, la ora 23.59 – aceasta este ultima zi în care cei care locuiesc, lucrează sau studiază la Cluj-Napoca și au peste 18 ani pot depune proiecte în cadrul procesului de Bugetare participativă. R

Clujenii pot depune câte un proiect pentru șase categorii – alei, trotuare și zone pietonale, mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, spații verzi și locuri de joacă, amenajare spații publice cu mobilier urban sau iluminat public, infrastructură educațională și culturală, respectiv proiecte pentru orașul digital. ”Persoanele care nu au acces la internet sau nu sunt familiarizate cu mediul online pot depune proiecte cu sprijinul Primăriei. La sediul Primăriei Cluj-Napoca de pe Calea Moților, nr. 1-3, Camera 23, în fiecare zi lucrătoare între orele 13.00-17.00 se acordă sprijin persoanelor care doresc să depună proiecte”, completează municipalitatea.
Pentru a putea trimite propuneri de proiecte sau, ulterior, pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe platforma bugetareparticipativa.ro. Cei care au deja cont pe platformă trebuie doar să se autentifice.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare