Închide

Primăria Cluj: doar 20% din zona „La terenuri” din Mănăștur e a municipalității

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 24, 2017 0 630

Primăria din Cluj-Napoca se trezește din amorțire când politicienii-activiști îl fac mincinos pe primarul Emil Boc când spune că nu poate face investiții în zona „La terenuri” din Mănăștur pentru că terenurile sunt private.

Instituția a reacționat în urmă cu puține momente și a emis un comunicat de presă în care precizează că din suprafața existentă măsurată în zona ”La Terenuri”, Primăria municipiului Cluj-Napoca a identificat o suprafață de teren de aproximativ 1,222 hectare, adică 20% din total, care este în curs de cadastrare și pe care municipalitatea poate realiza lucrări de investiții. „În ceea ce privește restul terenului, o parte a fost restituit foștilor proprietari, în temeiul Legii nr. 10/2001 și a legilor fondului funciar, iar pentru altă parte au fost depuse cereri de revendicare, acestea fiind în prezent în procedură de soluționare”, arată instituția.

Citește detalii despre complicata problemă a terenurilor de sport din Mănăștur:

USR Cluj: Boc minte, zona “La terenuri” din Mănăștur e 70% a municipalității

Vești proaste pentru zecile de mii de mănăștureni care speră revitalizarea zonei “La terenuri”: “Progresele sunt nesemnificative”

MULTIMEDIA Lumea lui Kusturica s-a mutat între blocurile din Mănăștur. Ce găsești în 2015 în Capitala Europeană a Tineretului

Cea mai mare zonă de recreere a Mănășturului a ajuns o ruină – și nu sunt speranțe de bine

Nici un comentariu

Scrie un comentariu