Închide

Prima stație smart de transport public din România cu bilet de sănătate. Câte zile mai poți face cele 20 de genuflexiuni în centrul Clujului ca să-ți iei bilet gratuit

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - oct. 01, 2020 0 1176

Clujenii și toți cei care ajung în centrul Clujului în stația de transport în comun Smart instalată de pe strada Memorandumului mai pot face mișcare contra unui bilet gratuit până în 6 octombrie. Conceptul inedit menit să încurajeze mișcarea a fost lansat de echipa „Sports Fesitval”. Oricine face un set de 20 de genoflexiuni în fața stației, primește un bilet de călătorie gratuit pe mijloacele de transport în comun. Ticketul se numeşte simbolic „biletul de sănătate” şi este valid pentru o călătorie în reţeaua de transport public a oraşului, zona urbană.

Stația smart de transport în comun a fost instalată în centrul Clujului în 24 septembrie. Campania durează până în 6 octombrie.

„În maximum 2 minute, dacă faci corect 20 de genoflexiuni poți pleca mai departe la treburile zilnice cu un Bilet de Sănătate. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni în faţa aparatului, într-un timp limită de 2 minute, primesc pe loc, de la tonomat, un bilet de autobuz. Softul aparatului care emite biletul identifică genuflexiunea făcută de participant şi număra repetările. ”, explică reprezentanții „Sports Fesitval”.

„Acest proiect este realizat în contextul Săptămânii europene a sportului (23-30 septembrie) și are ca obiectiv încurajarea publicului larg, a fiecăruia dintre noi, să găsim modalități de a introduce sportul în rutina zilnică”, a transmis și primarulul Clujului, Emil Boc.

Sursa Foto: Facebook/Emil Boc

Inițiativa echipei SportsFestival este sprijinită de Primăria și Consiliului local Cluj-Napoca și de CTP Cluj-Napoca. DETALII pe g4media.ro:

Cluj: Stația SMART de bus care te încurajează să faci mișcare. Primești un bilet gratuit dacă faci 20 de genuflexiuni

Clujenii pot obţine Biletul de Sănătate zilnic, în intervalul orar 05.00- 23.00.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu