Închide

Prima mutare după dezbinarea opoziției lui Boc

Administrație by Luminiţa Silea - mai 29, 2014 4 492

Consilierii PSD vor organiza dezbateri publice în Sala de Sticlă a primăriei  în fiecare miercuri.

 

Liderul consilierilor PSD, Claudia Anastase, a anunțat pe o rețea de sociaalizare că a primit un răspuns favorabil de la primarul Emil Boc după ce a cerut în luna aprilie ca Sala de Sticlă a primăriei să fie pusă la dispoziția consilieriilor locali pentru organizarea de dezbateri publice pe teme de inters local cu clujenii. Anastase a mai precizat că așteaptă propuneri pentru tema primei dezbateri.

Dezbaterile pot fi organizate în fiecare miercuri, de la ora 17.00. De bunul mers al programărilor se va ocupa Ștefania Ferencz, omul de încrederea al primarului Emil Boc, cea care conduce în prezent Dircția de Comunicare, Relații Comunitare și Turism.

 

anastasePrintre problemele semnalate de cetățeni celor de la  PSD Cluj în campania pentru electorale erau ciorile din oraș sau lipsa parcărilor în mai multe zone din oraș.

4 comentarii

  1. Felicitari doamnei Claudia Anastase pentru initiativa, felicitari si pentru consilierii locali ai PSD. Ne bucuram sa vedem ca va luati rolurile in serios, ca va pasa de problemele cetatenilor municipiului. Speram ca aceste dezbateri sa aduca si rezolvari pentru problemele semnalate.

  2. Uite va dau eu o tema. Eficienta aparatului administrativ al primarului, meritocratie vs clientelism ! O analiza a angajarilor in ultimii 10 ani, relatiile noilor angajati cu partidul pe care l-a condus actualul primar si activitatea angajatilor in campania electorala. Rolul resurselor umane si a sindicatului civitas in subjugarea anagajatilor; Ingerinta politicului in actul administrativ, unde se va analiza traficul de influenta al consilierilor locali pentru obtinerea unor solutii si raspunsuri preferentiale; O analiza a slugarniciei persoanelor cu functii de conducere in fata politicului cu o atentie deosebita la atitutinea de nevertebrate a persoanelor de conducere; Analiza si efectul dispozitiilor de tipul „pentru ca asa a zis primarul”, „pentru ca eu sunt sef”, „pentru ca asa am zis eu si sunt sef si de-aia o sa faci ce-ti spun eu”, „pentru ca daca nu faci asa te dau afara”;

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare