Închide

Prezentare de modă neobișnuită în spatele gării din Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 09, 2016 0 360

Prezentare inedită de modă mâine după-masă în complexul Liberty Park din spatele gării din Cluj-Napoca, unde modelele vor fi nu profesioniste, ci femei obișnuite.

Expune designerul Călina Langa, colecția se numește „Urban ladies” și e compusă din 15 creații ce, spune ea, „ţintesc să anime peisajul stradal vestimentar, la ora actuală atât de tern şi uniformizat”.

Lansarea e programată mâine la ora 16 la Liberty Technology Park, în clădirea D. „Combinaţia dintre funcţional/utilitar şi original/agreabil/estetic se află la baza conceptului acestei colecţii care, pentru a fi pusă în valoare conform ideii iniţiale, are nevoie să fie prezentată într-un spaţiu exterior ce beneficiază de exact aceleaşi coordonate, în care elementele de arhitectură modernă cu accente futuriste joacă un rol esenţial şi potenţează propunerile vestimentare într-un mod fericit”, explică Langa. „Inserarea într-un spaţiu public cu o arhitectură aparte, aşa cum este clădirea Liberty Technology Park, a unei manifestări artistice îşi are motivaţia întemeiată în dorinţa de implicare a publicului,  de “contaminare” a sa cu esteticul, care, pe zi ce trece, se estompează între opţiunile unui life-style inteligent şi perfect asumat”.

Călina Langa nu este la prima prezentare într-un spaţiu informal: și-a mai lansat colecții pe patinoarul din centrul Clujului, în parcul central sau la zidul de la Bastionul Croitorilor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu