Închide

Presupusul violator lăsat liber pentru că un judecător a întârziat ieri la muncă, după care a fost dat în urmărire generală, a fost găsit în comuna unde are domiciliul

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 03, 2023 0 97

Presupusul violator lăsat liber pentru că un judecător a întârziat ieri la muncă, după care a fost dat în urmărire generală, a fost găsit în comuna unde are domiciliul.

Bărbatul a fost depistat de polițiști în urmă cu puțin timp pe raza comunei Cășeiu, de către polițiștii din Dej. Acesta a fost dus la Poliție în vederea punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis de instanță la câteva ore după expirarea reținerii acestuia, ieri.

Bărbatul acuzat de viol, care a fost pus în libertate după ce ieri judecătorul de drepturi și libertăți care ar fi trebuit să-l aresteze a întârziat, era căutat de ieri după-masă.

Au fost organizate ample actiuni pentru depistarea bărbatului in cauză, fiind implicate si celelalte structuri cu atribuții în domeniu, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție. ”Activitățile vizează inclusiv filtre, la intrări și ieșiri din localități”, a arătat IPJ Cluj dimineață.

Mai jos detalii:

Bărbat acuzat de viol lăsat liber după ce judecătorul ar fi întârziat la muncă UPDATE A fost dat în urmărire

Nici un comentariu

Scrie un comentariu