Închide

Premii în bani pentru eleva de 10 la bac și pentru dascălii săi

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 09, 2015 1 568

Ana Gheorghe Milea, singura absolventă din Cluj-Napoca care a luat, la sesiune din iunie 2015, bacalaureatul cu nota 10 va primi un premiu de la primărie în valoare de 1000 lei. Consilierii locali au aprobat acordarea de la bugetul local a respectivului premiu la ședința ordinară din 10 iulie.

CITEȘTE ȘI

VIDEO Cine e tânăra care a reușit singura medie de 10 la Bac, în Cluj

De asemenea, potrivit deciziei luate de Consiliul Local vor fi premiați și profesorii care s-au ocupat de pregătirea sa: Monica Columban (limba română), Adrian Magdaș (matematică), Cristina Miclea (biologie). Aceștia vor primi tot în premiu în bani în valoare de 1000 lei (sumă netă).

„Subliem că la Colegiul „Emil Racoviță” s-a înregistrat o promovabilitate de 100%, rezultat obținut doar de alte trei unități școlare clujene – liceul Gheorghe Șincai, liceul unitarian Janos Zsigmond și liceul Nicolae Bălcescu. În ceea ce privește Clujul, procentul de promovare de anul acesta, 82,18% este superior celui de anul trecut, 73,9%, ceea ce dovedește pasiunea și competența cadrelor didactice din liceele clujene”, au justificat reprezentanții primăriei necesitatea acordării celor patru premii în bani, atât pentru eleva de 10, cât și pentru profesorii săi.

Scrie un comentariu