Închide

S-a înclinat în fața singurei eleve de zece la Bac, acum prospăt studentă la medicină

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 29, 2015 0 414

Primarul Emil Boc a acordat astăzi premiul în bani de la Consiliul Local Anei Gheorghe Milea, singura absolventă din Cluj-Napoca care a luat, la sesiune din iunie 2015, bacalaureatul cu nota 10. Eleva a terminat Colegiul Emil Racoviță din Cluj și în prezent este proaspăt studentă la medicină, la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu.

Eleva de zece a fost invitată la primărie, a primit o diplomă și flori de la edilul orașului. Dar și un premiu simbobilic de 1000 lei. Aceeași sumă a revenit și profesorilor care au pregătit-o. Ana Gheroghe Milea a intrat la medicină și spune că ar dori cu drag să lucreze în România, după ce își va termina studiile.

Citește și

Premii în bani pentru eleva de 10 la bac și pentru dascălii săi

Primarul Emil Boc a ținut să declarate că performanța Clujului se datorează în primul rând elevilor, profesorilor și managementul de la nivelul Inspectoratului Școlar Județean și că primăria va susține în continuare prin politicile sale învățământul: burse pentru elevi, transport în comun gratuit, lucrări de reparații la școli sau asigurarea fondurilro pentru ca salariile profesorilor să ajungă la aceștia la timp.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu