Închide

Ambasadorul Elveției în România a spus Da gardurilor de la Untold

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 29, 2015 0 808

Jean-Hubert Lebet, ambasadroul Elveției în România, provocat să radiografieze problema gardurilor din parcul central montate pentru Festivalul Untold, a declarat astăzi la Cluj că și în Elveția exista practica ca în cazul unor evenimente publice să se asigure perimetre de securitate prin îngrădirea unor spații publice.

„Un eveniment de amploare impune astfel de măsuri care sunt unele normale. Și în Elveția se procedează la fel dacă este nevoie de asigurarea siguranței participanților este nevoie de îngrădirea unor zone publice din orașe”, a răspuns Excelența Sa, Jean-Hubert Lebet, ambasadroul Elveției în România provocării adresate de jurnaliștii clujeni.

Ambasadorul a ținut să felicite primăria pentru titlul și evenimentele Capitalei Europene a Tineretului instalate anul acesta în Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc a ținut să mai atragă atenția că închidrea unei părți din Parcul Central din oraș s-a făcut din motive de securitate pentru ca Festivalul Untold, eveniment major pregătit în cadrul Capitalei Europene a Tineretului, să se deruleze în bune condiții.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare